Warning: fopen(/home/danestany/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/../languages/wordfence.mo): failed to open stream: No such file or directory in /home/danestany/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/pomo/streams.php on line 185
طرز تهیه قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی – دانستنی | وب سایت مرجع بدانیم
صفحه اصلی / خانه و خانواده / آشپزی / طرز تهیه قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی
طرز تهیه قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی- پایگاه اینترنتی دانستنی در ایران

طرز تهیه قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی

#قلیه_مرغ #دانستنی #بیشتر_بدانیم

قلیه ماهی یکی از خوشمزه ترین غذاهای جنوب ایران است. این بار این قلیه را با مرغ و مخصوص بیماران دیابتی درست کنید.

مواد لازم برای قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی :

سبزی قلیه (شنبلیله و گشنیز به نسبت یک به‌ دو) دو پیمانه

تمر هندی            نصف بسته

رب گوجه فرنگی    نصف قاشق غذاخوری

سینه مرغ            یک عدد کامل

پیاز نگینی ریز خرد شده        یک‌ دوم پیمانه

سیر       چهار حبه بزرگ

زعفران دم کشیده   به میزان لازم

فلفل قرمز و سیاه    به میزان لازم

زردچوبه   به میزان لازم

پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه:

تمر هندی را داخل دو لیوان آب جوش به مدت یک ساعت خیس می‌کنیم و عصاره آن  را از صافی رد می‌کنیم و کنار می گذاریم.

پیاز را با کمی روغن تفت می‌دهیم تا سبک شود بعد سبزی قلیه خرد شده و سیر پوره شده را اضافه کرده، تفت می دهیم.

تمر هندی را اضافه می کنیم و می گذاریم با شعله کم بجوشد.

سینه مرغ را فیله می کنیم و به صورت نواری برش می زنیم و به صورت حلزونی می پیچیم و با خلال دندان فیله ها را فیکس می کنیم.

کمی فلفل و پودر سیر و زردچوبه به فیله ها می زنیم و با مقدار کمی روغن سرخ می کنیم.

وقتی کار سرخ کردن فیله های حلزونی تمام  شد خلال های دندان را از فیله ها خارج می کنیم و فیله ها را داخل خورش می گذاریم.

کمی زعفران دم کشیده به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.

منبع:

http://www.beytoote.com

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه خورش شیش انداز (گیلان)

خورش شیش انداز یکی از غذاهای محلی و سنتی گیلانی هاست. این غذا بسیار خوش مزه و پرانرژی و مواد به کار رفته در آن دارای خواصی می باشد که به عنوان خورش به همراه برنج یا پلو سرو می شود. غذای معرفی شده که طرز پخت آن را مطالعه می کنید، برای هشت نفر و وعده ناهار پیشنهاد شده که در مدت زمان حدود 70 دقیقه آماده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.