خواص میوه ه ازگیل
روش استفاده : از میوه خام یا کنسرو آن میل شود.
ازگیل درمان کننده اسهال است.
خوردن ازگیل نارس خون روی های داخلی مانند بواسیر و خون ریزی رحم را درمان میکند.
جهت درمان ورم روده ، کنسرو ازگیل و یا مخلوطی از شیر و ازگیل میل شود.
جهت درمان زخم دهان و ورم گلو ۵۰ گرم از برگ درخت ازگیل در یک لیتر آب جوشانده ، غرغره شود.
برای درمان اسهال خونی ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم ازگیل را پوست کنده ، میل شود.
اگر دانه ازگیل را کوبیده و یک قاشق چای خوری با شربت ریشه جعفری بخورید ، سنگ کلیه برطرف میشود.
طبع ازگیل سرد و خشک است.
اگر چوب ازگیل را به گردن آویزان کنند از سقط جنین جلوگیری میکند.
برای ورم پرستات مفید است. ۱۰ صبح و ۵ عصر میل شود.
قلیایی کننده خون میباشد. یک ساعت بعد از غذا میل شود.
کسانی که ناراحتی کلیه دارند، ازگیل نخورند.