Warning: fopen(/home/danestany/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/../languages/wordfence.mo): failed to open stream: No such file or directory in /home/danestany/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/pomo/streams.php on line 185
وصول ۹۰۰ هزار فقره چک رمزدار در کشور – دانستنی | وب سایت مرجع بدانیم
صفحه اصلی / اقتصادی / وصول ۹۰۰ هزار فقره چک رمزدار در کشور

وصول ۹۰۰ هزار فقره چک رمزدار در کشور

دانستنی آنلاین:۹۰۰ هزار فقره چک رمزدار در مرداد ماه ۹۸ در کل کشور وصول شد.

به گزارش پایگاه خبری دانستنی آنلاین،از ایبِنا، براساس تازه‌ترین آمار بانک مرکزی بالغ بر ٩٠٠ هزار فقره چک رمزدار به ارزشی حدود ١٩۶٧ هزار میلیارد ریال در مردادماه ١٣٩٨ در کل کشور وصول شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلغ به ترتیب ۹.۸ درصد و ۷.۵ درصد کاهش داشته است.
در ماه مورد بررسی در استان تهران بالغ بر ٢٨۴ هزار فقره چک رمزدار به ارزشی بالغ بر ١۴۴۶ هزار میلیارد ریال وصول شد. در ماه مذکور ۴٧ درصد از تعداد چک‌های رمزدار وصولی در سه استان تهران (۳۱.۶ درصد) و اصفهان و خراسان رضوی (هر کدام ۷.۷ درصد) وصول شده است که بیشترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها دارا بوده‌اند. همچنین ۸۰ درصد از ارزش چک‌های فوق در استان‌های تهران (۷۳.۵ درصد)، اصفهان (۳.۴ درصد) و خراسان رضوی (۳.۱ درصد) وصول شده است.
چک‌های وصولی بر حسب عادی و رمزدار
همچنین در مردادماه ١٣٩۸، در کل کشور بالغ بر ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار فقره چک وصول شد که از این تعداد بالغ بر ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار فقره عادی و بالغ بر ۹۰۰ هزار فقره رمزدار بوده است. بر این اساس در کل کشور ٨٨ درصد از کل تعداد چک‌های وصولی، عادی و ١٢ درصد رمزدار بوده است.
در ماه مورد بررسی، در کل کشور بالغ بر ٢٧٢۴ هزار میلیارد ریال چک وصول شد که بالغ بر ٧۵٧ هزار میلیارد ریال چک عادی و حدود ١٩۶٧ هزار میلیارد ریال چک رمزدار است. به عبارتی در کل کشور ۲۷.۸ درصد از کل ارزش چک‌های وصولی، عادی و ۷۲.۲ درصد رمزدار بوده است.

این مطالب را نیز ببینید!

ضرورت اصلاح فرهنگ و دیگاه فردی نسبت به مفهوم مسئولیت اجتماعی

پژوهشگر حوزه مسئولیت‌اجتماعی پیشنهاداتی را مبنی بر ضرورت اصلاح فرهنگ و دیگاه فردی نسبت به مفهوم مسئولیت اجتماعی در توسعه اجتماعی و بهره مندی از دانش داوطلبانه تشویق یا تنبیه در راستای توسعه دانش مسئولیت‌اجتماعی ( راهبرد عملی بجای آموزش) جمع آوری نمونه های عملی را مطرح کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.