Warning: fopen(/home/danestany/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/../languages/wordfence.mo): failed to open stream: No such file or directory in /home/danestany/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/pomo/streams.php on line 185
چیکن کاسیاتولی یک خوراک مرغ ایتالیایی بسیار لذیذ – دانستنی | وب سایت مرجع بدانیم
صفحه اصلی / خانه و خانواده / آشپزی / چیکن کاسیاتولی یک خوراک مرغ ایتالیایی بسیار لذیذ
چیکن کاسیاتولی یک خوراک مرغ ایتالیایی بسیار لذیذ- پایگاه اینترنتی دانستنی ایران

چیکن کاسیاتولی یک خوراک مرغ ایتالیایی بسیار لذیذ

#چیکن_کاسیاتولی #خوراک_مرغ_ایتالیایی #دانستنی #بیشتر_بدانیم

خوراک مرغ ایتالیایی یا چیکن کاسیاتولی یک غذای بسیار لذیذی است که با مواد مغذی تهیه می شود در این پست به شما طریقه ی درست کردن خوراک مرغ ایتالیایی را آموزش می دهیم، علاوه برآن به بیان خواص یکی از مواد تشکیل دهنده آن یعنی خواص بادنجان می پردازیم که اکثر مردم از خواص موجود در آن بی اطلاعند.امیدواریم که مورد توجه قرار گیرد.

 مواد لازم خوراک مرغ ایتالیایی 6-8 سرو :

 مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

بادنجان 1 سانتی خرد شده 5فنجان 100 گرم / 17 کالری
 کدو سبز 1 سانتی خرد شده  3 عدد متوسط 100  100 گرم / 18 کالری
کره ذوب شده 5قاشق غذاخوری 100   گرم / 737 کالری
روغن زیتون 1  قاشق غذاخوری 100 گرم / 900 کالری
آرد نصف فنجان 100 گرم / 360 کالری
نمک  5/1 قاشق چای خوری 100 گرم / 0 کالری
ران مرغ بدون پوشت و استخوان 900    گرم 100 گرم / 200 کالری
کره 3 قاشق غذاخوری 100 گرم / 737 کالری
پیاز 1 سانتی خرد شده 1عدد متوسط 100 گرم / 36 کالری
سیر خرد شده 4  حبه 100 گرم / 120 کالری
فلفل قرمز خرد شده 2 عدد 100 گرم / 22 کالری
سبزیجات معطر دلخواه 2  قاشق غذاخوری 100 گرم / 33 کالری
آب مرغ 1 فنجان 100 گرم / 50 کالری
گوجه فرنگی کباب شده 840 گرم 100 گرم / 49 کالری

طرز تهیه خوراک مرغ ایتالیایی :

*.  فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.کدو و بادنجان را کره و روغن زیتون مخلوط کنید و روی سینی فر در یک لایه بریزید و به مدت 30-40 دقیقه در فری که از قبل گرم شده بگذارید بپزند تا نرم شوند و سپس کناری بگذارید.

*. در این حین آرد و نمک را مخلوط کرده و در پلاستیکی بریزید و تکه های مرغ را که 1 سانتی خرد کرده اید در پلاستیک ریخته و درش را بسته و هم بزنید تا کاملاً به آرد آغشته شوند. 1 قاشق غذاخوری کره را در تابه ای روی حرارت متوسط به بالا ذوب  کنید.

*. مرغ ها را در چند قسمت در کره سرخ کنید تا طلایی شوند و در صورت نیاز کره بیشتری به تابه بیفزایید. مرغ ها را از تابه بیرون بیاورید. پیاز و 2 قاشق غذاخوری کره را به تابه اضافه کنید و رویش نمک پاشیده به مدت 5-7 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

*. سیر و فلفل را اضافه کرده 1-2 دقیقه تفت دهید و سپس سبزیجات معطر را اضافه کنید.آب مرغ را اضافه کرده و با قاشق چوبی کف تابه بکشید تا گوشتهای چسبیده به کف تابه جدا شود سپس گوجه ها را اضافه کرده به جوش بیاورید و کدو و بادنجان را اضافه کرده مخلوط کنید.

*. مرغ را هم اضافه کرده در ظرف را بگذارید و 20-25 دقیقه ملایم بجوشانید تا مرغ ها مغز پخت و نرم شوند و به صورت جداگانه یا همراه با پاستا یا برنج سرو نمایید.

خوراک مرغ ایتالیایی شما آماده است. نوش جان

خواص بادمجان :

*. ریشه بادمجان و شاخه های خشک شده و برگ های آن اثر بند آورنده خون را داراست و قابض بوده و می توان از آن برای درمان احتلام بانه و انواع خونریزی ها استفاده کرد. بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است.

*. خوردن بادمجان گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می دارد. بادمجان برطرف کننده یبوست است. برگ ها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانید این جوشانده درمان اسهال خونی است.

منبع: آکا ایران

این مطالب را نیز ببینید!

با ماشین گرفتگی در سفر چه کنیم؟

دانستنی آنلاین:یکی از مشکلات رایج سفر که برای افراد زیادی اتفاق می افتد و تاحدی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.