Warning: fopen(/home/danestany/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/../languages/wordfence.mo): failed to open stream: No such file or directory in /home/danestany/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/pomo/streams.php on line 185
کرمچاله، تونلی برای سفر در زمان !! – دانستنی | وب سایت مرجع بدانیم
صفحه اصلی / دانش و فناوری / علم / کرمچاله، تونلی برای سفر در زمان !!
کرم چاله، تونلی برای سفر در زمان !!- پایگاه اینترنتی دانستنی ایران

کرمچاله، تونلی برای سفر در زمان !!

#کرم_چاله #تونل_سفر_زمان #دانستنی #بیشتر_بدانیم

کرم چاله چیست؟ آیا سفر در زمان ممکن است؟ آیا می توانیم دروازه ای به گذشته و یا میانبری به آینده پیدا کنیم؟ آیا می توانیم نهایتاً از قوانین طبیعت برای تسلط بر خود زمان استفاده کنیم؟

برای این که بینیم چگونه این ممکن است، ما باید به زمان آنگونه که فیزیکدانان نگاه می کنند بنگریم: در بعد چهارم. این به آن سختی که به نظر می آید نیست. هر بچه مدرسه ای می داند که تمام اشیاء فیزیکی، سه بعد دارد. همه چیز طول و عرض و ارتفاع دارد اما بعد دیگری هم هست که آن زمان است. انسان 3 بعدی، طول عمر دارد همچنان که منظومه شمسی میلیاردها سال عمر دارد . هر چیز، طولی در زمان و فضا دارد و سفر در زمان یعنی سفر در این بعد چهارم.

در فیلم های علمی تخیلی دیده اید که فردی وارد تونلی می شود و این گونه به زمان گذشته یا آینده می رود. فیزیک دانان به این فکر می کنند که آیا این تونل را می توان در زمان ایجاد کرد که جواب مثبت است. حتی برای آن اسم هم گذاشته اند: “کرم چاله”. کرم چاله ها همه جا هستند ولی آنقدر ریزند که دیده نمی شوند. هیچ سطحی در طبیعت صاف و یکدست نیست در سطح هر چیزی حفره و برآمدگی هست هرچند خیلی صاف به نظر برسد. زمان هم مستثنی نیست. زمان هم این چنین است. پستی و بلندی هایی در زمان است که خیلی ریزتر از مولکول و اتم است و آن ابر کوانتمی است و اینجاست که “کرم چاله” ها وجود دارند.

همانطور که می‌دانید اینشتین در سال ۱۹۰۵ ثابت کرد که جهان تنها از سه بعد فضایی تشکیل نشده و زمان صرفاً یک پارامتر در حال تغییر نیست. بلکه زمان خود نیز به عنوان بعد چهارم عالم به حساب می‌آید. در این فضازمان چهار بعدی، کرم چاله‌ها می‌توانند سوراخی به جهانی دیگر یا ناحیه‌ای دیگر از همین جهان باشند. پس باید در نظر داشته باشیم که این اجسام چهاربعدی هستند و ما تنها برای ساده سازی، آن ها را به صورت دو بعدی نشان می‌دهیم.

کرم چاله‌، برای انجام سفر در فضازمان

یکی از جنبه‌های جالب کرم چاله‌ها، به کار بردن آن ها برای انجام سفر در فضازمان است. می‌دانیم که فاصله زمین تا نزدیک‌ترین ستاره به جز خورشید، نزدیک به ۴٫۲۸ سال نوری می‌باشد. پس نور با سرعت تقریباً ۳۰۰ هزار کیلومتر بر ثانیه بیش از ۴ سال طول می‌کشد تا به این ستاره برسد. اکنون ما با فناوری امروزه بیش از یک میلیون و سیصد هزار سال زمان نیاز داریم تا به این ستاره برویم که برای آدمی نشدنی است. این گونه بر می‌آید که با انگارهٔ بودن کرم چاله، می‌توان از یک سو به درون آن رفت و تقریباً بلافاصله پس از خروج از سوی دیگر، در جایی دوردست از جهان سردرآورد. در این چهارچوب می‌توان از جهانی دیگر نیز سر در آورد.

بنابراین کرم چاله ها تونل های ریزی هستند که میانبری به زمان و مکانند. در این دنیای ریز کوانتمی که این ها 2 زمان و مکان متفاوت را به هم وصل می کنند شکل می گیرند و ناپدید می شوند. اندازه این تونل ها یک میلیارد تریلیون تریلیونم سانتی متر است که خیلی ریزند و انسان ها نمی توانند از آن ها عبور کنند ولی بعضی دانشمندان معتقدند که می توانند این کرم چاله ها را تریلیون بار بزرگ تر کنند تا انسان بتواند وارد این ماشین زمان شود و به زمان و مکانی دیگر سفر کند.

منبع: دنیای ماوراءالطبیعه

این مطالب را نیز ببینید!

چاک پدل، پدر رایانه‌های خانگی درگذشت

"چاک پدل"(Chuck Peddle) یکی از مهم‌ترین مهندسان توسعه "رایانه‌های خانگی" اولیه که از وی به عنوان پدر رایانه‌های شخصی یاد می‌شود به علت ابتلا به سرطان لوزالمعده در 82 سالگی درگذشت. به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، "چاک پدل" بیشتر به دلیل طراحی سیستم "ام او اس ۶۵۰۲"(MOS ۶۵۰۲) که بسیار کم‌هزینه بود و در سال ۱۹۷۵ تنها ۲۵ دلار قیمت داشت، شناخته شده است. ام او اس ۶۵۰۲ که یک ریزپردازنده ۸ بیتی است که در ابتدا کمتر از یک ششم فروش پردازشگرهایی که توسط کمپانی‌های بزرگ تولید شده بودند، نیز فروش کرد و به اولین موج رایانه‌های خانگی از جمله "کمودور پی‌ای‌تی"(PET) و "اپل ۲"(Apple II) راه پیدا کرد. پس از آن این پردازنده‌ها به کنسول های بازی همچون آتاری وارد شد. پدل در سال ۱۹۸۰ میلادی شرکت "ام‌اواس فناوری" را ترک کرد و روی پروژه‌های دیگر کار کرد. وی با ساخت رایانه‌های خانگی به از انحصار خارج کردن استفاده از آنها کمک کرد و پیشگام در عرصه‌ای شد که سبب شد امروزه استفاده از تلفن‌های هوشمند و دیگر دستگاه‌ها کاملا رایج شده است. این فرد مهم در حوزه رایانه‌ها در نهایت در اثر ابتلا به سرطان لوزالمعده در سن ۸۲ سالگی درگذشت. انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.