Warning: fopen(/home/danestany/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/../languages/wordfence.mo): failed to open stream: No such file or directory in /home/danestany/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/pomo/streams.php on line 185
طرز تهیه چیکن مارسالا – دانستنی | وب سایت مرجع بدانیم
صفحه اصلی / خانه و خانواده / آشپزی / طرز تهیه چیکن مارسالا
طرز تهیه چیکن مارسالا- پایگاه اینترنتی دانستنی ایران

طرز تهیه چیکن مارسالا

#چیکن_مارسالا #دانستنی #بیشتر_بدانیم

 

مراحل تهیه غذا:

مرحله 1

دو عدد تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و با چنگال هم میزنیم و کنار می گذاریم و آرد و پودر سوخاری را هر کدام در ظرفی جداگانه می ریزیم و کنار می گذاریم.

 مرحله 2

استخوان ها از سینه ی مرغ حتماً باید جدا شده باشند و به گوشت مرغ نمک و فلفل میزنیم و مرغ را در آرد فرو می بیریم و سپس در تخم مرغ فرو می بریم و بار آخر در پودر سوخاری فرو می بریم تا همه ی قسمت های مرغ به پودر سوخاری آغشته شوند.

 مرحله 3

تابه را گرم می کنیم و روغن را در تابه می ریزیم و دو طرف مرغ را سرخ می کنیم.

 مرحله 4

حال نوبت تهیه ی سس این غذاست : کره را در تابه ای ذوب می کنیم و سیر خرد شده را اضافه می کنیم و قارچ های حلقه شده یا برش زده شده را می ریزیم و دو قاشق آرد اضافه می کنیم و به مدت نیم ساعت می پزیم.

 مرحله 5

آب مرغ و مارسالا را به تابه اضافه و مخلوط می کنیم. 5 دقیقه دیگر غذا آماده است.

مواد لازم:

نیم کیلو قارچ

1 قاشق غذاخوری کره

1 حبه سیر خرد شده

2 قاشق غذاخوری آرد

1/2 فنجان مارسالا

نصف فنجان آب مرغ

2 قاشق غذاخوری آب

2عدد تخم مرغ

1 فنجان پودر سوخاری ریز ساده

1 فنجان آرد

750 گرم سینه مرغ بدون استخوان و پاک شده که از پیش آن را کوبیده‌اید تا حدی که ضخامتی حدود نیم سانتی متر داشته باشد.

3 قاشق غذاخوری روغن

نمک و فلفل

بنا به سلیقه می توانید به سس این غذا نمک و فلفل اضافه کنید.

منبع: لذت آشپزی

این مطالب را نیز ببینید!

با ماشین گرفتگی در سفر چه کنیم؟

دانستنی آنلاین:یکی از مشکلات رایج سفر که برای افراد زیادی اتفاق می افتد و تاحدی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.