Warning: fopen(/home/danestany/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/../languages/wordfence.mo): failed to open stream: No such file or directory in /home/danestany/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/pomo/streams.php on line 185
طرز تهیه آش سبزی شیراز – دانستنی | وب سایت مرجع بدانیم
صفحه اصلی / خانه و خانواده / آشپزی / طرز تهیه آش سبزی شیراز
طرز تهیه آش سبزی شیراز- پایگاه اینترنتی دانستنی ایران

طرز تهیه آش سبزی شیراز

#آش_سبزی_شیراز #دانستنی #بیشتر_بدانیم

 در ماه مبارک رمضان، به دلیل روزه بودن افراد و کاهش آب بدن، معمولاً اکثر مردم بنا به توصیه متخصصین تغذیه، به تهیه و تناول غذاهایی همانند حلیم و آش روی می آورند که این نوع غذاها، علاوه بر مغذی و مفید بودن، آب از دست رفته بدن را جبران می کنند. لذا در این نوشته، به آموزش طرز تهیه آش سبزی شیراز که یک غذای محلی ایرانی است، می پردازیم.

مواد لازم :

تره: نیم کیلو

ترخون : 100 گرم

برنج : 1 پیمانه

نخود : نصف پیمانه

لوبیا سفید : نصف پیمانه

لوبیا چیتی : 1 دوم پیمانه

عدس : 1 دوم  پیمانه

استاک (آب قلم) : 1 لیتر

گوشت گردن یا سر دست: نیم کیلو

پیاز سرخ شده : 1 پیمانه

طرز پخت:

حبوبات را از 12 ساعت قبل خیس می کنیم و عدس را هم جدا خیس می دهیم و می پزیم.

گوشت را با پیاز و کرفس و ادویه خوب می پزیم.

گوشت و نیمی از حبوبات پخته شده را با گوشت کوب حسابی له می کنیم.

برنج خیس خورده را با حدود 3 لیوان آب می پزیم. وقتی که خوب له شد، استاک گوشت و حبوبات له شده وکمی از حبوباتی که له نشده بود، پیازسرخ شده، زردچوبه و فلفل را با روغن تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم و سبزی خرد شده را هم  اضافه می کنیم و بعد از جوش آمدن حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم که حسابی مواد طعم همدیگر را بگیرند و سبزی هم بپزد و هراز گاهی هم آن را هم می زنیم تا آش ته نگیرد.

در نهایت آش باید غلیظ و تا حدودی کشدار باشد.

در تمام مراحل پخت حرارت باید کم باشد.

این آش خوشمزه را می توانید با 5 نفر شریک شوید و با نان تست شده، میل کنید. لازم به ذکر است که این غذای مفید و خوشمزه را علاوه بر ماه مبارک رمضان، در روزهای دیگر نیز به عنوان یک وعده غذایی یا پیش غذا میل نمایید.

منبع: یک میز با چند آشپز

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه خورش شیش انداز (گیلان)

خورش شیش انداز یکی از غذاهای محلی و سنتی گیلانی هاست. این غذا بسیار خوش مزه و پرانرژی و مواد به کار رفته در آن دارای خواصی می باشد که به عنوان خورش به همراه برنج یا پلو سرو می شود. غذای معرفی شده که طرز پخت آن را مطالعه می کنید، برای هشت نفر و وعده ناهار پیشنهاد شده که در مدت زمان حدود 70 دقیقه آماده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.