Warning: fopen(/home/danestany/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/../languages/wordfence.mo): failed to open stream: No such file or directory in /home/danestany/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/pomo/streams.php on line 185
دستور پخت حلوای باقلوا – دانستنی | وب سایت مرجع بدانیم
صفحه اصلی / خانه و خانواده / آشپزی / دستور پخت حلوای باقلوا
دستور پخت حلوای باقلوا- پایگاه اینترنتی دانستنی ایران

دستور پخت حلوای باقلوا

#حلوای_باقلوا #دانستنی #بیشتر_بدانیم

حلوا باقلوا یک دسر مقوی خوشمزه است که در ایام ماه رمضان، ایرانی ها برای سفره افطاری تهیه می کنند که باب طبع افراد روزه دار است. علاوه بر این که مواد لازم برای تهیه آن در سترس می باشد، طرز پخت آن نیز بسیار آسان و مناسب روزهای ماه مبارک رمضان و حال روزه داران می باشد. همچنین از این دسر به عنوان غذا برای روزهای عادی و خیرات نیز می توان استفاده کرد.

مواد لازم:

آرد گندم سفید سه لیوان

شکر دو لیوان

روغن یک لیوان

زعفران ساییده حل شده پنج قاشق غذا خوری

آب سه لیوان

گلاب یک فنجان

طرز تهیه:

جهت تهیه حلوای باقلوا ابتدا روغن را در ظرفی می ریزیم (ظرف نباید تفلون باشد). آرد را به روغن اضافه کرده و در حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم تا آرد کاملاً سرخ شود.

در حین سرخ شدن آرد یک قابلمه هم آب و شکر را روی شعله می گذاریم تا آب و شکر خوب حل شود( نه که قوام بیاید ). بعد از حل شدن شکر زعفران و گلاب را هم داخل شربت ریخته، شعله گاز را خاموش می کنیم. می توانید شربت را زودتر از سرخ کردن آرد انجام دهید که حواستان فقط به سرخ شدن آرد باشد.

وقتی آرد خوب سرخ و رنگ آن طلایی شد و بوی آرد سرخ شده آن بلند شد، موقع اضافه کردن شربت حلواست.

شربت را به آرامی به آرد اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا شربت به خورد آرد برود و آرد گوله گوله نشود.

سپس حلوا را در سینی می کشیم و می گذاریم سرد شود. بعد به صورت لوزی برش می زنیم. یکی از لوزی ها را برمی داریم و روی آن پودر پسته می ریزیم و لوزی بعدی را روی آن می گذاریم و کمی فشار می دهیم که دو تا لوزی به‌هم بچسبند. می‌توانیم لوزی ها را از وسط نصف کنیم و با خلال بادام روی آن را تزئین کنیم.

منبع: سایت آشپزها

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه خورش شیش انداز (گیلان)

خورش شیش انداز یکی از غذاهای محلی و سنتی گیلانی هاست. این غذا بسیار خوش مزه و پرانرژی و مواد به کار رفته در آن دارای خواصی می باشد که به عنوان خورش به همراه برنج یا پلو سرو می شود. غذای معرفی شده که طرز پخت آن را مطالعه می کنید، برای هشت نفر و وعده ناهار پیشنهاد شده که در مدت زمان حدود 70 دقیقه آماده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.