Warning: fopen(/home/danestany/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/../languages/wordfence.mo): failed to open stream: No such file or directory in /home/danestany/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/pomo/streams.php on line 185
طرز تهیه کیک شکلات و آناناس کم چرب برای افطار و سحر – دانستنی | وب سایت مرجع بدانیم
صفحه اصلی / خانه و خانواده / آشپزی / طرز تهیه کیک شکلات و آناناس کم چرب برای افطار و سحر
طرز تهیه کیک شکلات و آناناس کم چرب برای افطار و سحر- پایگاه اینترنتی دانستنی ایران

طرز تهیه کیک شکلات و آناناس کم چرب برای افطار و سحر

#تهیه_کیک #دانستنی #بیشتر_بدانیم

در این مطلب طرز تهیه کیک شکلات و آناناس کم چرب برای افطار و سحر را به شما آموزش می دهیم.

این کیک با ماست غلیظ و کنسرو آناناس تزیین می گردد. کیک شکلات و آناناس کم چربی بوده اما به هیچ وجه از داشتن طعم و مزه لذیذ بی بهره نیست.

مواد لازم:

  • کره نرم شده برای چرب نمودن قالب : 2 قاشق چای خوری
  • کره کم چرب : 150 گرم
  • شکر دانه ریز : 125 گرم
  • آرد بکینگ پودردار , الک شده : 100 گرم
  • پودر کاکائو , الک شده : 3 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر : 1 و نیم قاشق چای خوری
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • تکه های آناناس کنسروی در آب طبیعی آن : 225 گرم
  • ماست طبیعی کم چربی غلیظ ( چکیده ) : 125 میلی لیتر
  • پودر قند : 1 قاشق غذاخوری
  • شکلات رنده شده : جهت تزیین

طرز تهیه:

  1. یک قالب کیک مربع شکل به اندازه 20 سانتیمتر را کمی چرب نمایید .
  2. کره کم چرب , شکر دانه ریز , آرد , پودر کاکائو , بکینگ پودر و تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ بریزید . مواد را با قاشق چوبی یا همزن برقی مخلوط نمایید تا صاف و یکدست شوند .
  3. مایه کیک را درون قالب آماده ریخته و سطح روی کیک را با کاردک صاف نمایید . کیک را در فری که از قبل گرم گردیده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا کیک حالتی ارتجاعی پیدا نماید . پس از این که کیک کمی در قالب خنک شد , آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملاً سرد گردد .
  4. آناناس را آبکش نموده , به قطعات کوچک خرد نمایید و سپس آبکش نمایید . کمی از آناناس ها را جهت تزیین روی کیک نگه دارید و بقیه را درون کاسه بریزید . ماست را اضافه نموده و طبق ذایقه تان آن را با پودر قند شیرین نمایید .
  5. مخلوط آناناس و ماست را بر روی سطح کیک پخش نمایید و کیک را با تکه های آناناس باقی مانده تزیین نمایید . قبل از سرو , شکلات رنده شده را روی کیک بپاشید .

منبع: پرشین وی

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه خورش شیش انداز (گیلان)

خورش شیش انداز یکی از غذاهای محلی و سنتی گیلانی هاست. این غذا بسیار خوش مزه و پرانرژی و مواد به کار رفته در آن دارای خواصی می باشد که به عنوان خورش به همراه برنج یا پلو سرو می شود. غذای معرفی شده که طرز پخت آن را مطالعه می کنید، برای هشت نفر و وعده ناهار پیشنهاد شده که در مدت زمان حدود 70 دقیقه آماده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.