Warning: fopen(/home/danestany/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/../languages/wordfence.mo): failed to open stream: No such file or directory in /home/danestany/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/pomo/streams.php on line 185
روش پخت خورش مرغ ترش – دانستنی | وب سایت مرجع بدانیم
صفحه اصلی / خانه و خانواده / آشپزی / روش پخت خورش مرغ ترش
روش پخت خورش مرغ ترش- پایگاه اینترنتی دانستنی ایران

روش پخت خورش مرغ ترش

#مرغ_ترش #دانستنی #بیشتر_بدانیم #خورش

با مرغ می توان غذاهای متعددی برای ذائقه های گوناگون درست کرد، برخی ترجیح می دهند که مرغ را شیرین میل کنند، بعضی ها دوست دارند مرغ سوخاری شود، و …، اما مرغ ترش جزو غذاهای بسیار خوشمزه ی محلی مازندرانی است که خیلی ها را وسوسه می کند. پخت مرغ ترش اگر درست باشد واقعاً خوشمزه می شود.

در این نوشته روش پخت خورش مرغ ترش را برای علاقه مندان بیان می کنیم:

مواد لازم برای خورش مرغ ترش :

مرغ                            یک تکه برای هر نفر

پیاز رنده شده               یک عدد

سیر رنده شده              2 حبه برای هر نفر

سبزی                        یک لیوان برای هر نفر شامل جعفری و گشنیز و شوید، برگ چغندر یا اسفناج و تره ی خردشده

لپه                             دو قاشق برای هر نفر

آب نارنج یا آبغوره            یک پیمانه

تخم مرغ                      دو عدد

روغن، نمک، فلفل سیاه    به میزان لازم

طرز تهیه خورش مرغ ترش :

لپه را جداگانه بپزید سپس سبزی ها را  کاملاً خرد کنید. کمی روغن داخل قابلمه داغ کنید و مرغ ها را در آن تفت دهید تا طلایی بشوند و بعد مرغ تفت داده را کنار بگذارید.

پیاز رنده شده را در همان روغن تفت دهید و کمی که رنگش برگشت سبزی و سیر را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید.

مرغ را اضافه کنید و  شعله گاز را کم کنید برای مدت نیم ساعت بپزد. بعد نمک و فلفل و آب نارنج را به آن اضافه کنید. و لپه را که قبلاً پخته اید به آن اضافه کنید 5 دقیقه بگذارید این مواد با هم طبخ شوند تا به خورد هم بروند.

تخم مرغ ها جداگانه در کاسه بزنید و روی خورش بریزید و بگذارید خورش چند جوش بزند تا مغز تخم مرغ ها بپزد. درب قابلمه را باز بگذارید و خورش که چند جوش زد و به روغن افتاد، آماده است.

این غذا را می توانید با برنج نوش جان کنید که بسیار مفید و رژیمی و حاوی تمامی گروه ویتامین ها می باشد.

منبع: سایت نمناک

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه خورش شیش انداز (گیلان)

خورش شیش انداز یکی از غذاهای محلی و سنتی گیلانی هاست. این غذا بسیار خوش مزه و پرانرژی و مواد به کار رفته در آن دارای خواصی می باشد که به عنوان خورش به همراه برنج یا پلو سرو می شود. غذای معرفی شده که طرز پخت آن را مطالعه می کنید، برای هشت نفر و وعده ناهار پیشنهاد شده که در مدت زمان حدود 70 دقیقه آماده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.